keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Bela Klentze

Saksalainen Bela Klentze kertoi BRAVO-lehdessä suhteestaan Mileyyn:

Bela: "Olin Mileyn saksalainen poikaystävä"
Hän on amerikkalainen superstara. Bela on uusi julkkis saippuasarjasta "Unter Unts". Paljon välimatkaa Miley Cyrus (18) ja Bela Klentzenin (22) välissä mutta he ovat yhä yhteyksissä ja heillä on rakkaustarina. "Tapasimme 2007, ja rakastuimme", kertoo Bela saksalaiselle Bravo-lehdelle. "Se tapahtui Disney Chanel Gamesissa". Näyttelijät ympäri maailmaa tapaavat ja pelaavat hauskoja pelejä. Bela oli siellä sarjan "Disneys kurze Pause" vuoksi. Hän muistelee: Miley ja minä olimme samaa ryhmää. Lounaalla hän tuli puhumaan luokseni."

Mitä he sanoivat?
Bela: Miley kysyi pidänkö hänen ystävästään Emily Osmentista – hän halusi meidän seurustelevan (Emily). Sanoin ettei Emily ollut tyyppiäni. Sitten Miley kysyi kenestä minä pidän, ja vastasin, että Mileysta!

Suostuiko hän?
Bela: Joo. Me flirttailtiin ja pidettiin kädestä.

Eikö mitään muuta?
Bela: Tapasimme hotelissamme. Pussailimme uima-altaalla yöllä. Kuulin, että siitä olisi kuviakin, mutta en koskaan nähnyt niitä, koska Disney piilotti ne.

Sanotko, että Disneyn pomot ostivat kuvat?
Bela: Voi olla mahdollista. Miley oli vasta 14. Se olisi ollut skandaali silloin!

Etkö ajatellut että hän olisi liian nuori sinulle?
Bela: Miley sanoi olevansa 16!

Olitko hänen ensimmäinen poikaystävänsä?
Bela: Hän sanoi minulle, että yksi Jonas Brotherseista on hänen exänsä.

Nick?
Bela: Ei. Se oli myöhemmin. Miley puhui Joesta! Mutta ehkä hän valehteli...

Kuinka pitkään olit Mileyn kanssa?
Bela: Vain viikon. Sitten minun piti palata Saksaan. Muistan vieläkin, kun hyvästelimme.

Kerro siitä!
Bela: Oli aikainen aamu. Koputin hänen hotellihuoneensa oveen ja hänen äitinsä Tish avasi. Hän kääntyi ympäri ja huusi: "Miley! Bela on täällä!" Miley harjasi hampaitaan – tosi söpöä. Sitten me käveltiin hotellissa ja pussailtiin. Itkin lentokoneessa. Olin oikeasti ihastunut.

Ja sitten?
Bela: Olimme yhteydessä ja lähettelimme sähköpostiviestejä sekä soittelimme toisillemme. Kun seuraavan kerran tapasin hänet lokakuussa 2008 Berliinissä olin hänen keikallaan ja sitten menimme hänen hotelliinsa Ritz Carltoniin. Hänellä oli iso ja hieno huone ja söimme hampurilaisia. Silloin Mileyn äiti kertoi, että Miley itki kun lähdin viimeksi. Miley oli vähän kiusaantunut.

Onko teillä edelleen tunteita toisianne kohtaan?
Bela: Me flirttaillaan, kun tapaamme. Mutta tiedämme ettei suhde ole mahdollinen. Olemme ystäviä.

Kuinka olette ystäviä?
Bela: Miley on ihana ihminen. Hän oli ensimmäinen joka teki minut vuodesta toiseen iloiseksi. Hän ei ole niinkuin superstara yksityisessä elämässään. Hän ei puhu työstään silloin. Hänelle on kiva puhua.

Mistä puhuitte?
Bela: Kaikesta. Myös seurustelusuhteistamme. Hän puhui exästään Justin Gastonista paljon. Autoimme toisiamme rakkausasioissa. Opetin hänelle myös saksaa.Viimeksi hän kirjotti rakastavansa minua -saksaksi! Ja kysyi muistinko että opetin sen hänelle!

Varmasti! Milloin tapasitte viimeksi?
Bela: Huhtikuussa 2009 kun hän oli Munichissa "Hannah Montana The Movie"-ensi-illassa. Hän kutsui minut illalliselle hotelli Bayrischer Hofiin.

Mikä oli söpöintä mitä hän teki sinulle?
Bela: Hm... Rakastin sitä kun hän sanoi " En koskaan unohda sinua" tai "Kaipaan sinua". Hänen elämänsä oli aika kaoottista, mutta hän oli yhteydessä säännöllisesti minuun. Minusta tuntuu, että olen hänen sydämessään ikuisesti!

Käänsin itse, joten älä kopioi!

Miley Cyrus German Boyfriend @ Age 14

Miley Cyrus German Boyfriend @ Age 14

Miley Cyrus German Boyfriend @ Age 14

0 kommenttia: