keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Tytöstä naiseksi

Näin Miley itse kertoi COSAS Magazinelle:


Kun sain roolin Hannah Montanasta olin kuudennella luokalla ja asuin Nashvillessä; minun oli tarkoitus tehdä niin. Kun halusin viihdealalle.. Nashville on kantrin pääkaupunki, ystävänikin laulavat ja soittavat.. mutta he ovat oikeasti muusikoita, he ovat rehellisiä, siksi pidän siitä että ystäväni ovat musiikkialalla.

Millaista on kasvaa valokeilassa? Minusta huonoin puoli tällä alalla on se, että yksityiselämäsi on julkisuudessa. Jos voisin muutta jotain, se oli juuri se. Siksi olen rehellinen musiikissani ja haluan näyttää sen faneilleni. Yksityiselämäni ei tuota rahaa kellekkään, varsinkaan jos kyse on perheestä. Tuntuuko että olet mennettänyt jotain julkisuuden myötä?

En, saan matkustella ja teen unelmatyötäni. Oletko kuullut juttuja Britney Spearsista? Moni odottaa sinulle käyvän kuten Britneylle. Kun olet osa alaa, kaikki odottavat sinulle käyvän huonosti. Olen varma että sinullakin on muita toimittajia, jotka olettavat sinun putoavan ja vievän paikkasi! Siksi sinun pitää olla erillään, töissö työt; kun olet vapaalla, anna vain puhdassydämisten tyyppien olla lähelläsi.

Mitä ajattelet Britneysta? Rakastan häntä. Hän on mahtava. Ymmärän, miksi hänellä oli vaikeat aikansa, mutta loppujen lopuksi hän on oikea lahjakkuus. Hän määrittää pop musiikkiani. Kuka on roolimallisi viihdealalla? Kummitätini Dolly Parton. Dolly Parton? Ei Lady Gaga eikä Madonna?

Kuinka voisin ihailla ketään jota en tuntisi henkilökohtaisesti?, He ovat uskomattomia lavalla mutten tunne heidän sydämiään.. En tiedä keitä he oikeasti ovat. Mitä fanisi voivat odottaa konsertiltasi? Aion pitää hauskaa ja odotan fanieni laulavan mukana. Siitä pidän eniten laulun kirjoittamisessa, kun mietin miten fanit laulavat mukana!


0 kommenttia: