keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Bop (11/2008)


bopnov08_04.jpg

"Minä ja Selena olemme cooleja!"

Kun Miley Cyrus tapasi Selena Gomezin pari vuotta sitten, he ystävystyivät heti. "Meillä synkkasi heti, koska olemme molemmat etelästä", Selena kertoo Bopille. "Olin vierailevana tähtenä Hannah Montanassa, ja meillä oli tosi hauskaa". Mutta viime kesästä asti on ollut huhuja Mileyn, Nickin ja Selenan kolmiodraamasta. Mitä oikein tapahtui?

"Kenestäkään ei tule 'seuraavaa Mileyta'"

Sekä Mileylla että Selenalla on megamenestyksekäs show Disney Chanelilla (
Hannah Montana ja Wizars of Waverly Place). Mutta juorusivustot ovat yrittäneet saada aikaiseksi draamaa kutsuen Selenaa ja hänen bestistään Demi Lovatoa "seuraavaksi Mileyksi" ja "Miley 2":ksi. Mitä mieltä Miley on tästä? "Milelestäni ei voi tulla 'seuraavaa Mileyta'", hän sanoo."Minusta heidän pitäisi olla seuraavat Selena ja Demi... tehdä asioita omilla tavoillaan"


"Ei ole mitään sanottavaa"

Mutta maaliskuussa 2008 Miley ja hänen ystävänsä Mandy Jiroux tekivät videon jossa he heittivät läppää Selenasta ja Demistä ja laittoivat sen YouTubeen. Miley ja Mandy puolustelivat nopeasti:
"Ei ollut tarkoitus loukata kenenkään tunteita", Miley kertoo. "Heitimme vaan läppää. "

Miten Selena suhtautuu tähän? "Media haluaa meidän vain riitelevän, siksi minulla ei ole mitään sanottavaa tähän", hän kertoo.
Joten Mileyn ja Selenan välit ovat kunnossa? Tytöt sanovat kyllä, tietenkin, ja he jopa menivät yhdessä kuvaan Teen Choice Awardseissa elokuussa. Joten miten fanit voivat tietää mitkä huhut ovat totta ja mitkä eivät? Jatka Bopin lukemista pysyäksesi ajan tasalla!

"Johtuuko se Nickistä?"

Huhujen mukaan Selena seurustelee Mileyn exän Nick Jonasin kanssa!

Mileyn ja Nickin suhde oli isoin salaisuus vuonna 2007. Ystävyys muuttui rakkaudeksi ja he seurustelivat kunnes erosivat loppuvuodesta. Tänä vuonna Jonas Brothersien "Burnin' Up"-videolla Selena esitti Nickin ihastusta. Siitä lähtien Nick ja Selena on nähty kaikkialla yhdessä, koripallokentästä Teen Choice Awardseihin. Selena sanoo heidän olevan vain ystäviä.
"En varmaan koskaan tule seurustelemaan rock-tähden kanssa, koska he ovat aina kiertueella", hän kertoo. Entä onko Mileylla yhö tunteita Nickiä kohtaan "No ei", hän sanoo. "Olen päässyt siitä yli".

0 kommenttia: