tiistai 31. toukokuuta 2011

Elokuvat

Never Say Never 3D

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se täysikokoisena Klikkaa kuvaa nähdäksesi se täysikokoisena Klikkaa kuvaa nähdäksesi se täysikokoisena

Tänä vuonna julkaistussa Justin Bieberistä kertovassa Never Say Never 3D:ssä Miley laulaa Justinin kanssa Justinin biisin Overboard Madison Square Gardenissa.
Elokuva julkaistiin 11.2.2011

Sinkkuelämää 2


Mileylla oli pieni cameo-rooli (eli esitti itseään) Sinkkuelämää 2-elokuvassa. Elokuvassa sinkkuporukka menee elokuvan ensi-iltaan, ja Samantha huomaa, että hänellä ja Mileylla on samanlainen mekko.
Sinkkuelämää 2 sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 27.5.2010 ja Suomessa 2.6.2010

The Last Song

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT2lSVpUmGtYJ-_u5HaK-Aa4yAiODIkhLI_BWXY-4S2ztSYWGZuSw&t=1 http://www.disneydreaming.com/wp-content/uploads/2010/04/The-Last-Song-3.jpg

Vuonna 2010 julkaistussa The Last Songissa Miley näyttelee kapinallista teiniangstaaja Veronica "Ronnie" Milleriä, joka joutuu asumaan isänsä kanssa koko kesän pikkuveljensä (Bobby Coleman)kanssa Georgiassa. Vaikka Ronnie ei juuri tunne isäänsä (Greg Kinnear), joka jätti perheen Ronnien ollessa pieni, hän vihaa silti isäänsä ja oli tuhonnut kaikki hänen lähettämänsä kirjeet. Ronnien elämä muuttuu hänen tutustuttuaan lentopalloilija Williin (Liam Hemsworth) ja viettäessään unelmiensa kesän Georgiassa. Lopulta Ronnie ymmärtää isäänsä, kun saa tietää mitä hänelle on tapahtunut.
The Last Song julkaistiin Yhdysvalloissa 31.3.2010 ja Suomessa 1.5.2010.


Hannah Montana The MovieVuonna 2009 julkaistu Hannah Montana The Movie kertoo Miley Stewartista, joka elää kaksoiselämää poptähti Hannah Montanana. Kun Hannah Montanan menestys alkaa nousta Mileyn päähän, hänen isänsä Robby Ray (Billy Ray Cyrus) vie hänet takaisin Mileyn kotiseudulle Tenneseehen ja Miley alkaa ymmärtää, että hänen pitää valita joko elämä tavallisena tenneseeläisenä tai Hannah Montanana. Lopulta Miley jatkaa kaksoiselmäänsä Hannahina/Mileyna.


High School Musical 2Miley teki pienen sivuroolin High School Musical 2-elokuvassa vuonna 2007, jossa hän tanssii muiden näyttelijöiden kanssa hetken uima-altaalla ja hyppää sitten veteen.
Yhdysvalloissa elokuva näytettiin DIsney Chanelilla ensimmäisen kerran 17.8.2007 ja Suomessa myös Disneylla 5.10.2007.


Big Fish


Vuonna 2003 ensi-iltansa saanessa Big Fishissa Miley näytteli pienen sivuosan. Elokuvan lopputeksteissä Miley mainittiin Destiny Cyruksena.


0 kommenttia: