keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Mileyn ystävät

Mandy Jiroux


Miley ja Mandy tutustuivat toisiinsa Best of Both Worlds Tourilla vuonna 2007, ja heistä tuli bestikset. Mileyta viisi vuotta vanhempi Mandy oli pitkään Mileyn taustatanssija, ja heillä on Youtubessa supersuosittu 'Miley & Mandy Show' ja he ovat lanseeranneet Doo Da Doo-korut, joita saa sekä Mileyn että Mandyn nimellä. Miley on sanoittanut biisejä Mandyn Beachgirlz5-bändille ja Mandy on tanssinut Mileyn WonderWorld-kiertueella sekä Rock In Rio-konsertissa. Miley ja Mandy lakkasivat olemasta bestiksiä vuonna 2010.


Denika Bedrossian


Mileyn kanssa jatkuvasti liikkuva, Mileyta kymmenen vuotta vanhempi Denika palkattiin alunperin Mileyn meikkaajaksi, ja he ystävystyivät. Denikan viralliset sivut löytyvät (klikkaa ->)täältä!

Demi Lovato


Demi ja Miley ystävystyivät näytellessään kumpikin Disney Channelilla, ja myös Demi on laulaja. Samanikäiset Miley ja Demi liikkuivat paljon yhdessä vuonna 2010 ja he kertoivat tekstailevansa koko ajan ja tapaavansa aina kun heillä on aikaa.

Emily OsmentEmily Osment oli Mileyn vastanäyttelijä Hannah Montanassa vuosina 2006-2010 ja kuten Mileykin, myös Emily on laulaja. Tytöt kertoivat, että Miley opetti Emilyn soittamaan kitaraa ja Emily Mileyn neulomaan. Miley ja Emily ovat samanikäiset.


Selena Gomez


Samanikäiset Selena ja Miley ystävystyivät Hannah Montanan kuvauksissa. Heidän ystävyyttään on kuitenkin epäilty paljon, sillä juorujen mukaan Selena syyttää Mileyta hänen ja Demi Lovaton ystävyyden loppumisesta ja Miley Selenaa poikaystävän (Nick Jonas) viemisestä.
Myös Selena on näyttelijä ja laulaja.

Anna Oliver


Anna päätyi otsikkoihin marraskuussa 2010, kun hän kuvasi Mileyn pilven polttamista kännykkäkamerallaan Mileyn 18-vuotissynttäreillä. Annaa ja Mileyta ei ole pitkään aikaan nähty yhdessä.

Hayley WilliamsMileyta neljä vuotta vanhempi Paramoren solisti Hayley Williams on Mileyn perhetuttu. He asuivat kumpikin Nashvillessä lapsina ja soittavat kitaraa.

0 kommenttia: